Buitenschilderwerk laten doen? Ontvang binnen 24 uur gratis offertes van professionele schilders!

Buitenschilderwerk laten doen? Ontvang binnen 24 uur gratis offertes van professionele schilders!
4.46 (89.17%) 24 klantenbeoordelingen

Binnenschilderwerk

Offerte aanvragen

Is je buitenschilderwerk toe aan een nieuw likje verf? Schildersplein heeft de meest uitgebreide database bestaande uit professionele schilders. Dus zou je het buitenschilderwerk door een echte schilder willen laten uitvoeren, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen? Wij helpen je graag op weg met het zoeken naar de juiste schilder. Van buitenkozijnen schilderen tot en met het schilderen van je tuinhuis, laat het schilderwerk maar over aan een schilder die zijn vak verstaat!

Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur gratis offertes van professionele buitenschilders!

Een offerte aanvragen werkt erg simpel. Hieronder staat het offerte aanvraag formulier. Vul het schilder offerte formulier volledig in en  wij sturen jouw aanvraag direct door naar maximaal 6 schilders uit jouw regio. Binnen 24 uur kun je de eerste offertes al verwachten. Vervolgens kun je in alle rust de offertes met elkaar vergelijken.

Buitenschilderwerk, dat doe je toch niet zelf?!

Buitenkozijnen schilderen? Kozijnen schilderen buiten? Huis schilderen buiten? Tuinhuis schilderen? Raamkozijnen buiten schilderen? Voordat je het buitenschilderwerk wilt laten doen door een professionele schilder zou je natuurlijk vooraf willen weten hoeveel het gaat kosten. De meeste buitenschilders werken met een vast uur tarief. Het is verstandig om vooraf een prijsopgave voor het buitenschilderwerk te ontvangen, zodat je niet onverwachts een hoge rekening krijgt. Voor het schilderen van tuinhuisjes, ramen en kozijnwerk rekent de schilder vaak een vaste prijs per m2 voor de klus. Het voordeel van een vaste prijs per m2 is dat je precies weet wat het jou gaat kosten.

Offerte buitenschilderwerk

Op basis van jouw offerte aanvraag komen de 6 dichtstbijzijnde buitenschilderwerk bedrijven in actie om voor een zo’n aantrekkelijk mogelijke prijs bij jou aan het werk te gaan. Voordelige buitenschilder gezocht? Dien je offerte aanvraag in en ontvang binnen 24 uur je eerste offertes. Het huis schilderen buiten? Dat laat je aan een professionele buiten schilder over!
Handige tip: wist je dat de winterschilder in de koude maanden altijd op zoek is naar werk tegen een aantrekkelijk tarief?

Kosten schilderwerk buiten / kosten buitenschilder

De kosten van schilderwerk buiten zullen per opdracht verschillen. Dit kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de staat van het houtwerk. Soms vallen de kosten van schilderwerk buiten hoog uit, doordat er eerst het nodige houtwerk vervangen moet worden.
Kortom: kosten buitenschilder? Dit verschilt per huis.

Buiten schilder gezocht
Onderstaande overzicht geeft een goed beeld weer van gemiddelde buitenschilderwerk tarieven. De genoemde genoemde tarieven zijn wel indicatie. Wij zien vaak dat de prijzen per schildersbedrijf kunnen verschillen,  vul daarom het aanvraagformulier links in om de exacte kosten van jouw buitenschilder te weten te komen.

Kosten schilderwerk buiten

Kosten schilderwerk buiten Prijs incl. materialen en btw
Prijs schilderwerken per m2 € 35 – € 40
Uurprijs schilder € 40 – € 50
Buitenschilderwerk laten doen

Buitenschilderwerk gedaan?

De professionele schilder is geweest en nu is het tijd voor het binnenschilderwerk. Ook hiervoor kan eenvoudig een offerte worden aangevraagd. Succes!