Offerte schilderwerk aanvragen? Ontvang binnen 24 uur gratis offertes van professionele schilders!

Offerte schilderwerk aanvragen? Ontvang binnen 24 uur gratis offertes van professionele schilders!
4.2 (84%) 5 klantenbeoordelingen

Offerte schilderwerk

Offerte aanvragen (gratis & vrijblijvend)

Offerte schilderwerk aanvragen

Schildersplein heeft een uitgebreide database met professionele en betrouwbare schilders bij jou in de buurt. Wil je jouw schilderklus laten uitvoeren door een professional, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen? Wij helpen je met het zoeken naar de juiste schilder. Vul vrijblijvend het offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur offertes van 6 schilders bij jou in de buurt.

Huis laten schilderen?

Is het weer tijd om je huis te laten schilderen? Veel mensen stellen het schilderen van hun huis lang uit, terwijl dit belangrijk is voor het onderhoud van een woning. Gemiddeld dient een huis een keer in de vijf tot zeven jaar geschilderd te worden. Je kunt gemakkelijk controleren of jouw huis toe is aan een nieuwe laag verf door te letten op de volgende signalen:

  • De verf is verkleurd en/of versleten
  • Er zitten scheurtjes of blaasjes in het schilderwerk
  • De huidige verf geeft af, omdat de verf niet meer goed is gehecht.

Herken jij deze signalen en wil jij je huis laten schilderen? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in en ontvang een offerte voor jouw schilderwerk van 6 schilders bij jou in de buurt. Zo vind je een professionele en betrouwbare schilder die het werk voor je doet.

Huis laten schilderen: kosten

Voordat je je huis laat schilderen wil je natuurlijk weten wat de kosten van het schilderwerk zal zijn. De exacte kosten van het schilderwerk van jouw woning hangen af van verschillende factoren, zoals de staat van het huis en de onderdelen van het huis die de schilder onder handen zal nemen. Daarnaast verschillen de kosten per schilder. Hieronder worden de gemiddelde kosten uitgewerkt. Wil je weten wat de exacte kosten van het schilderwerk zullen zijn? Vraag dan een offerte aan via Schildersplein. Je kunt nu een schilder offerte aanvragen door het formulier in te vullen. Binnen 24 ontvang je al de eerste offerte van een schildersbedrijf bij jou uit de buurt.

Gemiddelde kosten huis schilderen

Kosten buitenschilderwerk Kosten schilderwerk incl. materialen en btw
Prijs schilderwerken per m2 € 35 – € 40
Uurprijs schilder € 40 – € 50
Kosten binnenschilderwerk Kosten schilderwerk incl. materialen en btw
Prijs schilderwerken per m2 € 30 – € 35
Uurprijs schilder € 35 – € 40
Prijs spuitwerk per m2 € 6 – € 10
Prijs sauswerk per m2 € 10 – € 15

Offerte schilderwerk

Je kunt nu een inschatting maken voor de kosten van het schilderwerk voor jouw huis. Ben je benieuwd naar de exacte kosten van het schilderwerk? Vraag een vrijblijvende offerte voor jouw schilderwerk aan bij Schildersplein en vind zo een professionele en betrouwbare schilder in de buurt voor de scherpste prijs.

Garantie schilderwerk

Wanneer je je huis hebt laten schilderen, ga je er natuurlijk van uit dat het schilderwerk een goede kwaliteit heeft. Maar wat als je na een jaar al blaasjes en scheurtjes in het schilderwerk ontdekt? In deze situaties is het belangrijk dat je een garantieregeling voor het schilderwerk hebt afgesloten.

Wanneer een schilder garantie op het schilderwerk geeft, staat hij voor de kwaliteit van zijn geleverde werk. De garantie biedt jou de mogelijkheid om de schilder kosteloos in te schakelen voor het herstellen van de gebreken aan jouw woning. Hierbij geldt natuurlijk wel een bepaalde garantietermijn. Wat precies onder de garantie valt, verschilt per bedrijf. Voorbeelden van gebreken die onder de garantie vallen zijn scheuren of blaasjes in de verf en het loslaten van de verf.

Wil jij na het lezen van dit artikel weten wat het kost om jouw huis te laten schilderen? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte voor jouw schilderwerk aan bij Schildersplein. Wij helpen je met het zoeken naar de juiste schilder. Vul vrijblijvend het offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur offertes van 6 schilders bij jou in de buurt.