Winterschilder

Winterschilder
4.41 (88.24%) 17 klantenbeoordelingen

De winterschilder nu met extra korting! Vraag geheel gratis meerdere vrijblijvende offertes aan van winterschilders uit jouw regio en maak kans op 1 van de 3 Ipad’s die verloot gaan worden onder alle aanvragen in februari en maart (2017). Je vindt het aanvraagformulier hier onder.

Winterschilder

Is jouw woning toe aan een schilder beurt? Met een winterschilder bespaar je op de schilder kosten. De winterschilder schildert jouw woning namelijk tegen een lager tarief in de ‘koude maanden’. Wacht niet langer en profiteer hier van.

Waarom een winterschilder?

Veel schilders hebben in de winter minder klussen dan in de lente en zomer. Dit komt omdat het in de winter periode veel nat is en dan kun je geen schilder werkzaamheden buiten uitvoeren. Om toch aan klussen te komen hanteert de schilder een lager tarief in de winter voor het schilderen van jouw huis (aan de binnenkant). Dit is zowel voor de schilder als de klant een win-win situatie.

Wil jij jouw muren of plafon eens opnieuw gesaust hebben? Of misschien wil je wel de kozijnen laten verven tegen een aantrekkelijk tarief. Vul dan eens het aanvraagformulier in en ontvang tot wel 6 offertes van schilders uit jouw eigen regio. Onder alle aanvragen van november en december worden 10 Ipad’s verloot. Wacht dus niet langer!

De winterschilder

Schilder klussen voor in de winter

Enkele typische klussen voor een schilder in de winter zijn o.a.

  • Trap schildderen
  • Sausen (plafon en muren)
  • Kozijnen verven
  • Deuren verven
  • Meubels verven